menusearch
majdfruit.ir

پوره سیب

جستجو
Eng Fa
پنج شنبه ۱۶ مرداد ۱۳۹۹ ۱۰:۵۱:۱۹
یکشنبه هجدهم اسفند ۹۸
(0)
(0)
پوره سیب

پوره ی سیب  

از سیب پا درختی برای تولید پوره سیب درختی استفاده می شود. 

فارغ از مراحل تولید پوره سیب که بصورت تخصصی نیز در سایر مطالب توضیح داده شده اند، بنظر دو عامل زیر مهمترین عوامل در کیفیت

تولید پوره سیب هستند:  نوع سیب تازه مصرفی (سیب قرمز، سیب سفید) 

دمای پخت در دستگاه ایوپراتور 

برخی تولیدکنندگان دمای پخت را برای افزایش میزان بریکس پوره سیب افزایش می دهند. این امر در برخی مواقع موجب تیره شدن پوره سیب

شده و اصطلاحاً پوره سیب سوخته می شود. 

اما از انواع پوره سیب شفاف در حجم بسیار زیادی هر ساله تولید می کنیم. 

گروه مجد سال های زیادی است که در صادرات و ارسال پوره ی سیب با بسته بندی اسپتیک فعالیت می نماید .  

 

پوره ی سیب  

محصول 

28-30 

بریکس 

کیسه اسپتیک در بشگه ی استیل  

نوع بسته بندی 

235 کیلوگرم  

وزن یا تعداد 

 

ماه  

بهمن 

اسفند 

فروردین 

اردیبهشت 

خرداد 

تیر 

مرداد 

شهریور 

مهر 

آبان 

آذر 

دی 

دسترسی 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

گالری تصاویر محصول
تصاویر
بیشتر