menusearch
majdfruit.ir

کنسانتره انگور

جستجو
Eng Fa
پنج شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۹ ۲۳:۲۳:۱۳
سه شنبه پنجم فروردین ۹۹
(0)
(0)
کنسانتره انگور


کنسانتره انگور سفید و قرمز  

کنسانتره یا افشره به معناي آب ميوه ی طبيعي تغليظ شده است که فایده ی تولید آن در این است که با حذف آب، وزن ماده غذایی کاهش یافته و بنابراین حمل و نقل آن راحتتر و با صرف هزینه ی کمتر صورت میگیرد، به علاوه کنسانتره را به راحتی در هنگام مصرف با اضافه نمودن حلال (معمولاً آب) و شکر، به حالت اولیه ی خود برگردانده و مصرف میکنند. این قابلیت احیای مجدد میوه (Revive) بدون کم شدن خواص میوه(در این جا انگور مدنظر ما است) که به وسیله ی کنسانتره مهیا می شود سبب استفاده ی بالا از آن در صنعت آبمیوه سازی شده است

 

کنسانتره انگور سفید و قرمز  

محصول 

65 تا 70 +/-1 

بریکس  

کیسه اسپتیک در بشگه ی استیل  

نوع بسته بندی 

270 کیلوگرم  

وزن یا تعداد 

 

ماه  

بهمن 

اسفند 

فروردین 

اردیبهشت 

خرداد 

تیر 

مرداد 

شهریور 

مهر 

آبان 

آذر 

دی 

دسترسی 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

گالری تصاویر محصول
تصاویر
بیشتر