menusearch
majdfruit.ir

کنسانتره انگور

جستجو
Eng Fa
چهارشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ ۹:۷:۴۸
سه شنبه پنجم فروردین ۹۹
(0)
(0)
کنسانتره انگور


کنسانتره انگور سفید و قرمز

کنسانتره یا افشره به معناي آب ميوه ی طبيعي تغليظ شده است که فایده ی تولید آن در این است که با حذف آب، وزن ماده غذایی کاهش یافته و بنابراین حمل و نقل آن راحتتر و با صرف هزینه ی کمتر صورت میگیرد، به علاوه کنسانتره را به راحتی در هنگام مصرف با اضافه نمودن حلال (معمولاً آب) و شکر، به حالت اولیه ی خود برگردانده و مصرف میکنند. این قابلیت احیای مجدد میوه (Revive) بدون کم شدن خواص میوه(در این جا انگور مدنظر ما است) که به وسیله ی کنسانتره مهیا می شود سبب استفاده ی بالا از آن در صنعت آبمیوه سازی شده است

 

کنسانتره انگور سفید و قرمز 

محصول

65 تا 70 +/-1

بریکس 

کیسه اسپتیک در بشگه ی استیل 

نوع بسته بندی

270 کیلوگرم 

وزن یا تعداد

 

ماه 

بهمن

اسفند

فروردین

اردیبهشت

خرداد

تیر

مرداد

شهریور

مهر

آبان

آذر

دی

دسترسی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

گالری تصاویر محصول
تصاویر
بیشتر