کنسانتره انگور سفید و قرمز
کنسانتره یا افشره به معناي آب ميوه ی طبيعي تغليظ شده است که فایده ی تولید آن در این است که با حذف آب، وزن ماده غذایی کاهش یافته و بنابراین حمل و نقل آن راحتتر و با صرف هزینه ی کمتر صورت میگیرد، به علاوه کنسانتره را به راحتی در هنگام مصرف با اضافه نمودن حلال (معمولاً آب) و شکر، به حالت اولیه ی خود برگردانده و مصرف میکنند. این قابلیت احیای مجدد میوه (Revive) بدون کم شدن خواص میوه(در این جا انگور مدنظر ما است) که به وسیله ی کنسانتره مهیا می شود سبب استفاده ی بالا از آن در صنعت آبمیوه سازی شده است
کنسانتره انگور سفید و قرمز | محصول |
65 تا 70 +/-1 | بریکس |
کیسه اسپتیک در بشگه ی استیل | نوع بسته بندی |
270 کیلوگرم | وزن یا تعداد |
ماه | بهمن | اسفند | فروردین | اردیبهشت | خرداد | تیر | مرداد | شهریور | مهر | آبان | آذر | دی |
دسترسی |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|