menusearch
majdfruit.ir

کنستانتره تاره مجد فروت

جستجو
Eng Fa
پنج شنبه ۱۶ مرداد ۱۳۹۹ ۱۱:۵۳:۱۸
 کنسانتره انگور کنسانتره انگور کنسانتره انگور
کنسانتره یا افشره به معناي آب ميوه ی طبيعي تغليظ شده است که فایده ی تولید آن در این است که با حذف آب، وزن ماده غذایی کاهش یافته و بنابراین حمل و نقل آن راحت‌تر و با صرف هزینه ی کمتر صورت می‌گیرد، به علاوه کنسانتره را به راحتی در هنگام مصرف با اضافه نمودن حلال (معمولاً آب) و شکر، به حالت اولیه ی خود برگردانده و مصرف می‌کنند. این قابلیت احیای مجدد میوه (Revive) بدون کم شدن خواص میوه(در این جا انگور مدنظر ما است) که به وسیله ی کنسانتره مهیا می شود سبب استفاده ی بالا از آن در صنعت آبمیوه سازی شده است
سه شنبه پنجم فروردین ۹۹
 کنسانتره انار   کنسانتره انار   کنسانتره انار  
یکی از فرآورده های بسیار عالی میوه ها که همراه با توجه خاصی بوده است، تولید کنسانتره آن هاست. البته کنسانتره انار نیز بسیار خوش طعم بوده و برای تهیه انواع آبمیوه مورد استفاده قرار می گیرد. کنسانتره انار همان آب انار تغلیظ شده است که دارای مزه ای خاص می باشد.
جمعه شانزدهم اسفند ۹۸
 کنسانتره آلبالو کنسانتره آلبالو کنسانتره آلبالو
کنسانتره آلبالو یکی از بهترین انواع مختلف کنسانتره میوه باکیفیتی است که از هسته گیری، آبگیری، پخت و تغلیظ و در نهایت فیلتراسیون آلبالو تازه به دست می آید. این محصول هیچگونه افزودنی ندارد و به صورت عمده در کیسه اسپتیک، غیر اسپتیک و یا طرح اسپتیک پر شده و در بشکه های فلزی آماده ارسال به سراسر ایران و جهان است.
جمعه شانزدهم اسفند ۹۸
 کنسانتره سیب   کنسانتره سیب  کنسانتره سیب
کنسانتره سیب هر سال به موجب تولید انبوه سیب توسط باغداران تولید می گردد. معمولاً سیب های لوکس و خوش قالب یا برای صادرات و یا برای فروش شب عید انجام می گردد. سیب هایی که زخمی هستند و ظاهر مناسبی برای بازار ندارند برای فراوری به کارخانجات فراورده سازی پوره و کنسانتره سازی فرستاده می شوند.
جمعه شانزدهم اسفند ۹۸