menusearch
majdfruit.ir

کیوی مجد فروت

جستجو
Eng Fa
چهارشنبه ۲۶ تیر ۱۳۹۸ ۱:۳۹:۱۶
شنبه یکم دی ۹۷
(0)
(0)
کیوی مجد فروت

کيوي ايراني: کيوي ميوه اي با سابقه طولاني است و افزايش محبوبيت آن بدليل ترکيبي از مزيت ها از جمله طمع و مزه، ارزش غذايي، طاهر منحصر به فرد و شگفت آور آن است.
کيوي ابتدا در چين به زبان بومي با عنوان پانگ تانو شناخته شئه. اين ميوه در اوايل قرن بيستم بوسيله ماموراني از چين به نيوزيلند آورده شده اما اولين کاشت هاي تجاري چند دهه بعد اتفاق افتاد.
اين محصول در سال هزار و نهصد و شصت و يک به نام Gooseberries چيني تغيير نام يافت.
در سال 1961، Gooseberries چيني براي اولين بار در يک رستوران در ايالات متحده آمريکا ظاهر شد و سپس توسط يک توزيع کننده و توليد کننده آمريکايي شناخته و معرفي شد. اين فرد احساس کرد که اين ميوه منحصر به فرد و عجيب و غريب براي بازار ايالات متحده آمريکا بسيار جذاب و جالب است. او واردات اين ميوه را به ايالات متحده در سال 1962 آغاز کرد، اما براي تامين تقاضاي رو به رشد، نام آن را از گوسفند چيني به ميوه کيوي، که نام يک پرنده بومي نيوزيلندي و داراي پوشش قهوه اي، مانند اين ميوه منحصر به فرد است تغيير داد. در حال حاضر ايتاليا، نيوزيلند،‌ايالات متحده آمريکا، ژاپن و البته ايران يکي از بزرگترين توليدکنندگان کيوي در جهان هستند. تحقيقات و تحولات مربوط به کاشت کيوي در ايران حدود 50 سال پيش آغاز شد اما کشت تجاري تنها در سال 1984 در استان هاي شمالي ايران در بخش جنوبي درياي خزر در مازندران، گيلان و گلستان آغاز شد. استان مازندران بيشترين توليد را با بيش از 120،000 تن توليد در سال بعد از استان گيلان با بيش از 80،000 تن توليد داراست. ايران با توليد بيش از 250،0000 تن در سال، چهارمين توليدکننده کيوي در در جهان است و در تجارت جهاني ميوه کيوي و صادرات اين محصول در رتبه 8 قرار دارد. بازارهاي اصلي صادرات ميوه کيوي ايراني عبارتند از روسيه، عراق، ترکيه، هند، کشورهاي آسياي ميانه و کشورهاي حوزه خليج فارس.

گالری تصاویر محصول
تصاویر
بیشتر
شرکت سازنده